Onzeker over wat
anderen ervan zien
Ik pas!

Zorg voor hulp die bij je past

Een actief leven. De normaalste zaak van de wereld. Waarom zou dat anders zijn met een blaas- en/of darmprobleem? U wilt zich zeker voelen! Controle hebben. Logisch dat u op zoek gaat naar hulpmiddelenzorg die past bij úw leven. Er zijn veel keuzes en daar beslist u zelf in mee. Hier ontdekt u wat uw opties zijn. Hoe het zit met vergoedingen, wat uw rechten zijn en wat u kunt doen als uw situatie verandert. Zo zorgt u voor hulp die bij u past!

4

Nieuwe vergoedingswijzer

Hoe zit het met de vergoeding van uw hulpmiddelen? Waar heeft u recht op? Wij hebben de vergoedingen en afspraken van alle zorgverzekeraars op een rij gezet in onze nieuwe vergoedingswijzer. In een paar klikken ontdekt u waar u recht op heeft!

Check hoe het zit
3

U heeft zelf de controle!

Met de juiste voorbereiding voelt u zich zeker tijdens gesprekken met zorgprofessionals en neemt u zelf de regie. Uw zorgvraag staat centraal. Altijd. Op onze vernieuwde website voorzien we in heldere informatie en veel handige tips.

Ontdek meer
2

Pasklare zin of onzin?
Doe de kennistest!

Wat weet u van hulpmiddelenzorg? Test wat u weet en ontdek hoe het zit! Dat levert kennis op én pasklare antwoorden op relevante vragen. Zo regelt u makkelijker de zorg die bij u past.

Doe de kennistest
1

Passende zorg?
Met zorg geregeld!

Hulpmiddelenzorg is maatwerk. Met passend materiaal voorkomt u problemen én vergroot u de kwaliteit van leven. Het is dan ook essentieel dat u het merk en type materiaal kunt gebruiken dat past bij úw situatie. Wat voor u het juiste hulpmiddel is? Dat hangt af van uw persoonlijke situatie, uw dagelijkse bezigheden en het probleem dat u heeft. Praat erover met uw zorgprofessional.

Wilt u meedoen aan ons onderzoek? Wij hebben slechts één vraag voor u.

Zo helpt u om informatie over hulpmiddelen te verbeteren.